Käsikäyttöiset myllymallit



Haluamme tarjota kivimyllyn myös olosuhteisiin, jossa ei ole sähköä. Seuraavilla malleilla pystyt jauhamaan vaikkapa erämökilläsi tarvittavan pienen määrän puuro- ja myslijauhoja sekä rouheita. Keskimäärin puuroannokseen tarvittava jyvämäärä on noin 50 - 60 grammaa. Myllyt eivät kuitenkaan sovellu leivontajauhojen tekoon, sillä silloin on kyseessä jo isommasta jauhon tarpeesta, jolloin useimmat pitäisivät jauhamiseen tarvittavaa aikaa kohtuuttoman pitkänä.

 
 
<< Takaisin kysymyksiin

Kokojyvät: Miksi vilja säilyy jyvinä ja miksi kannattaa jauhaa vain kerralla tarvittava määrä?
Juuri jauhettu kokojyväjauho - tärkeä tekijä terveydellesi
Ravinnon ja terveyden tai sairauden yhteys
Viljan surullinen matka täysjyvästä tyhjäksi jauhoksi
Kasviskuitujen tärkeä merkitys useiden sairauksien ehkäisyssä
Parhaat luonnolliset vitamiini-, kivennäis- ja hivenainelähteet kehollesi
Ravinto ja lääketiede
Et ole ainoastaan sitä mitä syöt!
Osttiroler-viljamyllyt koti- ja ammattikäyttöön
 
 
ENERGIANSÄÄSTÖ OY
Jantoniementie 167, 08350 LOHJA
[Suomi / Finland]
019-338164 / 0500-316119
aro@energian.net

POSTILOMAKE